przeniesienie robót na serwer

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 869
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

przeniesienie robót na serwer

Post autor: maciekwu » czwartek, 23 maja 2019, 19:12

w jaki sposób przenieść roboty na serwer? Chciałbym zacząc korzystać ze współpracy GeoOrganizer-C-Geo

Awatar użytkownika
arttiq
_____
_____
Posty: 292
Rejestracja: środa, 7 kwietnia 2010, 09:56
Lokalizacja: pomorze

Re: przeniesienie robót na serwer

Post autor: arttiq » czwartek, 23 maja 2019, 22:28

też się podepnę :)
pozdrawiam
arttiq

Awatar użytkownika
Wojtek
____
____
Posty: 151
Rejestracja: piątek, 1 kwietnia 2005, 11:46

Re: przeniesienie robót na serwer

Post autor: Wojtek » piątek, 24 maja 2019, 08:33

też jestem zainteresowany :wink:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pytając wstydzisz się tylko raz, nie wiedząc wstydzisz się przez resztę życia.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6189
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: przeniesienie robót na serwer

Post autor: Jurek B. » piątek, 24 maja 2019, 09:13

maciekwu pisze:
czwartek, 23 maja 2019, 19:12
w jaki sposób przenieść roboty na serwer? Chciałbym zacząc korzystać ze współpracy GeoOrganizer-C-Geo
Czy chodzi o przejście w tryb pracy klient-serwer, gdzie baza danych jest tam gdzie program serwera bazy (na jednym z komputerów w sieci lokalnej) czy może o umieszczenie samej bazy danych na odrębnym serwerze (w chmurze, dysku sieciowym itp.)?
Pozdrawiam Jurek B.

Awatar użytkownika
FaFaL
VIP
VIP
Posty: 2718
Rejestracja: poniedziałek, 11 lipca 2005, 14:09
Lokalizacja: Opole..Kraków
Kontakt:

Re: przeniesienie robót na serwer

Post autor: FaFaL » piątek, 24 maja 2019, 09:33

Pozdrawiam Rafał Kocierz

ODPOWIEDZ