Strona 1 z 1

Zmiana statusu

: wtorek, 28 listopada 2017, 09:41
autor: k_batura
Witam
W oknie z robotami mam kilkadziesiąt wyswietlanych prac w trakcie....prace zakończone są odfiltrowywane...
Zmieniam status na zakończony pracy gdzieś po środku listy wyświetlanych a po tej operacji lista przewija się do góry.
Chciałbym, aby widok się nie zmieniał.

Re: Zmiana statusu

: wtorek, 28 listopada 2017, 21:49
autor: grzes
Proszę sprawdzić wersję testową
W tej wersji też dodane 3 skórki i zmienione ikonki (lepiej się skalujące przy włączonej opcji powiększania czcionek)

Re: Zmiana statusu

: wtorek, 28 listopada 2017, 22:14
autor: geobar
Nie widać żadnej różnicy przy zmianie skórek.

Re: Zmiana statusu

: wtorek, 28 listopada 2017, 22:33
autor: grzes
Powinno działać - u mnie tak wygląda:
skin.png
skin.png (37.56 KiB) Przejrzano 3619 razy
Jutro potestujemy na innych komputerach.

Re: Zmiana statusu

: środa, 29 listopada 2017, 09:44
autor: Wojtek P.
U mnie działa, u koleżanki też

Re: Zmiana statusu

: czwartek, 30 listopada 2017, 18:17
autor: k_batura
Teraz jest OK....
Dzięki!

Re: Zmiana statusu

: piątek, 26 stycznia 2018, 09:45
autor: k_batura
Od jakiegoś czasu nie działa zmiana statusu z menu kontekstowego.

Re: Zmiana statusu

: piątek, 26 stycznia 2018, 11:37
autor: Wojtek P.
U mnie działa. Ma Pan aktualną wersję GeoOrganizera? Może szybciej będzie jak połączymy się online...