błąd

aplikacja do zarządzania robotami geodezyjnymi
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 869
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

błąd

Post autor: maciekwu » czwartek, 16 listopada 2017, 15:58

błąd.png
błąd.png (47.14 KiB) Przejrzano 2726 razy
pojawia się po uruchomieniu ostatniej wersji testowej

pomogło zainstalowanie ostatniej wersji stabilnej i ponowne zainstalowanie wersji testowej
niestety po jednym uruchomieni dalej pojawia się błąd i brak jest możliwości pracy z programem

Awatar użytkownika
grzes
Team
Team
Posty: 2323
Rejestracja: piątek, 18 marca 2005, 23:01

Re: błąd

Post autor: grzes » czwartek, 16 listopada 2017, 23:13

Mam prośbę o kliknięcie Wyślij raport - serwer nie działał kilka dni ale już powinien przyjmować raporty błędów.
pozdrawiam
grzes

Awatar użytkownika
piotr j.
_____
_____
Posty: 308
Rejestracja: piątek, 15 stycznia 2016, 14:50

Re: błąd

Post autor: piotr j. » wtorek, 28 listopada 2017, 10:34

Dzień Dobry.
Przy wgrywaniu pliku setup_test pojawia mi się komunikat, z którym nie mogę sobie poradzić :(.
Załączniki
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png (8.1 KiB) Przejrzano 2573 razy
Pozdrawiam.
piotr j.

Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6189
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: błąd

Post autor: Jurek B. » środa, 29 listopada 2017, 14:11

piotr j. pisze:Dzień Dobry.
Przy wgrywaniu pliku setup_test pojawia mi się komunikat, z którym nie mogę sobie poradzić :(.
Czy ponowne pobranie instalatora i restart komputera też kończy się tym błędem?
Pozdrawiam Jurek B.

Awatar użytkownika
piotr j.
_____
_____
Posty: 308
Rejestracja: piątek, 15 stycznia 2016, 14:50

Re: błąd

Post autor: piotr j. » czwartek, 30 listopada 2017, 21:40

Problem zauważyłem ok 2 tygodni temu. W tym czasie uruchamiałem komputer wiele razy, jak i plik instalacyjny pobrałem kilka razy. Jednakże dzisiaj, po ponownym pobraniu pliku setup_test.exe, udało mi się pomyślnie go zainstalować.
Pozdrawiam.
piotr j.

ODPOWIEDZ