Nowa zmienna

Dyskusje na temat i możliwość umieszczenia własnych plików definicji linii, szablonów, formularzy
radeck
___
___
Posty: 55
Rejestracja: środa, 8 lutego 2012, 11:19

Nowa zmienna

Post autor: radeck »

Witam.
Czy da się wprowadzić nową zmienną "jednostka ewidencyjna" obok takich jak gmina, Id obrębu, itd gdyż żądają u mnie podawania nazwy tej jednostki na wszystkich formularzach. Można się zadowolić "gmina" ale czasami to się nie pokrywa.
I jak by to było możliwe to nie tylko w formularzach, ale również w edytorze szablonów.
Pozdrawiam.
Radek Lato
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 7153
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: Nowa zmienna

Post autor: Jurek B. »

Witam, ok, w wersji testowej wprowadziliśmy:
- dla edytora raportów w menu Wstaw - jednostka ewidencyjna
- dla fomularzy mapowych trzeba wprowadzić kod: $pJedn_ewid
Pozdrawiam Jurek B.
radeck
___
___
Posty: 55
Rejestracja: środa, 8 lutego 2012, 11:19

Re: Nowa zmienna

Post autor: radeck »

Dziękuję :)
kokos147
_
_
Posty: 4
Rejestracja: wtorek, 9 października 2012, 16:59

Re: Nowa zmienna

Post autor: kokos147 »

Czy jest dostępna zmienna dla identyfikatora jednostki ewidencyjnej? $pNr_Teryt wstawia numer razemz numerem obrębu
ODPOWIEDZ