mapa w tle

Pytania dotyczące obsługi programu C-Geo V8 i kolejnych edycji
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 974
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

mapa w tle

Post autor: maciekwu »

gdy chcę wyświetlić numery punktów na mapie to wyświetlają się one także na mapie w tle. Czy jest możliwość aby wyświetlać numery czy też inne opisy tylko na jednej z ma albo na tej w tle albo tej , na której pracuję?
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6860
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: mapa w tle

Post autor: Jurek B. »

Niestety nie mamy możliwości wprowadzenia zarządzania wyświetlaniem numerów punktów (tych jako opis na mapie) w zależności od tego czy dotyczą mapy czy mapy w tle :(
Pozdrawiam Jurek B.
maciekwu
VIP
VIP
Posty: 974
Rejestracja: czwartek, 31 marca 2005, 19:17

Re: mapa w tle

Post autor: maciekwu »

Szkoda. Byłoby to bardzo wygodne.
Awatar użytkownika
MarekOtt
VIP
VIP
Posty: 1281
Rejestracja: piątek, 30 grudnia 2005, 14:20
Lokalizacja: Strzelce Op.

Re: mapa w tle

Post autor: MarekOtt »

Czy była by możliwość poprawienie wyświetlania mapy w tle, w tedy kiedy zmienimy jej kolor (inna barwa). Niektóre linie zmieniają kolor na ten wybrany, niektóre pozostają bez zmian. Kolorów nie zmieniają tez symbole np. bramy, podpory itp.
Asia T.
Team
Team
Posty: 564
Rejestracja: wtorek, 10 marca 2015, 20:49

Re: mapa w tle

Post autor: Asia T. »

MarekOtt pisze: środa, 20 stycznia 2021, 09:53 Czy była by możliwość poprawienie wyświetlania mapy w tle, w tedy kiedy zmienimy jej kolor (inna barwa). Niektóre linie zmieniają kolor na ten wybrany, niektóre pozostają bez zmian. Kolorów nie zmieniają tez symbole np. bramy, podpory itp.
Proszę zaznaczyć oprócz opcji "inna barwa" jeszcze "rozjaśnij", wtedy wszystko powinno zmienić kolor na ten sam.
Awatar użytkownika
MarekOtt
VIP
VIP
Posty: 1281
Rejestracja: piątek, 30 grudnia 2005, 14:20
Lokalizacja: Strzelce Op.

Re: mapa w tle

Post autor: MarekOtt »

Asia T. pisze: środa, 20 stycznia 2021, 11:40
MarekOtt pisze: środa, 20 stycznia 2021, 09:53 Czy była by możliwość poprawienie wyświetlania mapy w tle, w tedy kiedy zmienimy jej kolor (inna barwa). Niektóre linie zmieniają kolor na ten wybrany, niektóre pozostają bez zmian. Kolorów nie zmieniają tez symbole np. bramy, podpory itp.
Proszę zaznaczyć oprócz opcji "inna barwa" jeszcze "rozjaśnij", wtedy wszystko powinno zmienić kolor na ten sam.
niestety nie pomaga, w zasadzie nic się nie dzieje po zaznaczeniu rozjaśnij (sprawdzane na przykładzie symbolu bramy)
Awatar użytkownika
Jurek B.
Team
Team
Posty: 6860
Rejestracja: środa, 16 lutego 2005, 21:25

Re: mapa w tle

Post autor: Jurek B. »

U mnie wszystkie obiekty mają ten sam kolor, więc najlepiej zadzwonić do serwisu - pomożemy w ustawieniu.
Pozdrawiam Jurek B.
ODPOWIEDZ